De Nederlandse Calisthenicsbond gaat samenwerking aan met Flinndal Sport

Arash Sohrabie Calisthenics blog

De Nederlandse Calisthenicsbond is een samenwerking aangegaan met Flinndal, één van de grootste voedingssupplementen merken van Nederland. Als bond streven wij naar het allerhoogste niveau op sportgebied, daarbij is het belangrijk dat de atleten over de beste vitaminen beschikken bij het bereiken van hun sportieve doelen.

De next-level sporter met oog voor gezondheid wil geen onnodige toevoegingen of dubieuze stoffen, maar willen weten wat ze innemen ivm de strenge regels van de dopingautoriteit . Daarom vind je bij Flinndal Sport alleen producten in de meest zuivere vorm mogelijk én van de hoogste kwaliteit. De producten van Flinndal Sport zijn geanalyseerd en goedgekeurd door het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT), HACCP gecertificeerd en van de puurste en beste kwaliteit.

Topprestaties worden alleen behaald als atleten over het allerbeste beschikken. Calisthenics vraagt om het uiterste van het lichaam bij het uitvoeren van oefeningen. Vandaar dat de Nederlandse Calisthenicsbond erg verheugd is met Flinndal Sport als sponsor om de atleten te ondersteunen en bij te dragen aan het verbeteren van sportieve prestaties.
Daarnaast biedt de samenwerking tal van mogelijkheden op het gebied van toernooipromotie en sponsoring van atleten.

Wilt u meer weten over sponsoring? Heeft u zelf ideeën over de manier waarop u de Nederlandse Calisthenicsbond kunt steunen? Wij zijn van harte bereid om met u mee te denken!

De Nederlandse Calisthenicsbond gaat samenwerking aan met Flinndal Sport
5 (100%) 3 votes

Deel dit artikel