Masterclass Caslithenics start per januari 2018

Arash Sohrabie Calisthenics blog

Masterclass Calisthenics

Masterclass Calisthenics. Meld je snel aan! Beperkt aantal plekken.

De Nederlandse Calisthenicsbond begint in januari 2018 met een Masterclass Calisthenics. Hierbij kunnen diverse professionals kennismaken met Calisthenics en de wetenschap erachter begrijpen.

De masterclass calisthenics is een intensieve interactieve cursus voor iedereen die meer inzicht geeft in calisthenics algemeen en specifiek en alle bijbehorende theorieën. Iedereen die meer kennis en ervaring willen opdoen naar de principes van calisthenics van beweging tot spier en trainingsleer kan met de masterclass zich op scholen.

De Nederlandse Calisthenicsbond biedt een gespecialiseerde cursus waarbij alle benodigde theorieën besproken worden en nader vanuit wetenschappelijke bronnen geanalyseerd en behandeld worden.

De masterclass is een interactieve workshop van drie volle werkdagen waarin interactieve lessen worden aangeboden. De deelnemer zal diverse opdrachten krijgen (twee per lesdag) die allemaal afgemaakt moeten worden met een score van minimaal 70%.

De masterclass is een afgeleide cursus van de Nederlandse Calisthenics Academie. Hierbij worden alle theoretische stoffen direct in praktijk gebracht en vervolgens afgesloten met een
praktijkexamen. Nadat de kandidaten alles hebben afgerond met de minimale score van 70%
kunnen zij hun certificaat in ontvangst nemen als Masterclass Calisthenics Specialist A.

Alleen bij behalen van de Masterclass Calisthenics Specialist A kun je doorstromen naar Masterclass Calisthenics Specialist B en C.

Waar betsaat uit cursus uit?
– 3-daagse cursus (incl. eten/drinken)
– Wetenschappelijk onderbouwd
– Toegepast op parktijk
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Ontvangen certificaat

De crusus bedraagt; *€399,00 inclusief examengeld

* 10% Korting voor Bondsleden, Mud Masters deelnemers (23 & 24 september 2017) en trainers in bezit van Calisthenics A diploma (van het COI)

Aanmelden of meer informatie?
Neem dan contact op met Arash Sohrabie via arash@calisthenicsnederland.nl of 0642380988

Meld je snel aan! Beperkt aantal plekken.

Masterclass Caslithenics start per januari 2018
Geef je mening!

Deel dit artikel