De Nederlandse Calisthenicsbond op Mud Masters

Vincent Verhoef Calisthenics blog, Calisthenics Nieuws

DE GROTE VRAAG IS: “Ben jij klaar om de meest uitdagende obstakels te overwinnen?!”

Bezoek onze stand voor de beste tips over de obstakels
Misschien kijk je op tegen de Great Wall of wordt je zenuwachtig van de Monkey Bars? De Nederlandse Calisthenicsbond informeert jou graag over de beste tips en tricks, zodat jij weet hoe hoe je het beste de obstakels te lijf moet gaan. Kom naar onze stand en wij helpen je op weg om de strijd te winnen!

Calisthenics; de perfecte voorbereiding op Mud Masters
Het doorlopen van obstakels gaat niet alleen gepaard met kracht, maar vraagt ook om uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie. Juist deze facetten train je met calisthenics en ondersteunen in het bouwen van een krachtig en atletisch lichaam. Daarmee is calisthenics de perfecte trainingsmethode ter voorbereiding op de titanenstrijd die zich af gaat spelen op Mud Masters. Vandaar dat de Nederlandse Calisthenicsbond vertegenwoordigd is op Mud Master om jou te ondersteunen om de brute obstakels zoals de Monkey Bars en de Great Wall te overwinnen!

Overwin alle obstakels met de Spartaan die in jou zit!
Wist je dat calisthenics als trainingsvorm gebruikt werd door de Spartanen ter voorbereiding op het gevecht? Echte Mud Masters hebben lef en overwinnen hun angsten! Daarmee kun je de titanenstrijd die zich gaat afspelen op Mud Masters alleen winnen met de mentaliteit van een echte Spartaan!

Wij wensen alle Mud Masters alvast veel succes namens,

De Nederlandse Calsithenicsbond

De Nederlandse Calisthenicsbond op Mud Masters
Geef je mening!

Deel dit artikel